ГоловнаНовини ЖКГСтатистикаУ травні найбільший борг населення сформувалася за постачання природного газу - 26,2 млрд грн

У травні найбільший борг населення сформувалася за постачання природного газу - 26,2 млрд грн

Державна служба статистики України повідомила, що на кінець травня українці заборгували 57,2 млрд грн за послуги житлово-комунальні послуги
Державна служба статистики України повідомила, що на кінець травня українці заборгували 57,2 млрд грн за послуги житлово-комунальні послуги. 
 
Найбільша заборгованість у населення сформувалася за постачання природного газу - 26,2 млрд грн. Наступна за обсягом - заборгованість за централізоване опалення та постачання гарячої води – 16,8 млрд грн.
 
Борги за електроенергію становлять 5,2 млрд грн, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій - 4,6 млрд грн, за централізоване постачання холодної води та водовідведення виросли до 3,7 млрд грн, за вивезення побутових відходів – 0,7 млрд грн.
 

У травні, третій місяць поспіль, оплата житлово-комунальних послуг більша за нарахування. У травні 2018 року населення сплатило 11,5 млрд грн при нарахованих 5,6 млрд грн. У квітні сплатили 14,5 млрд грн при нарахованих 9,1 млрд грн, а в березні - 18 млрд грн при нарахованих 17,8 млрд грн. 

 
Коментарі (0)