ГоловнаКиївські будніБлагоустрійУ травні «прокинуться» Київські фонтани

У травні «прокинуться» Київські фонтани

У столиці вже почалися підготовчі роботи щодо запуску фонтанів, розташованих у центральній частині міста та в акваторії Русанівського каналу.
У столиці вже почалися підготовчі роботи щодо запуску фонтанів, розташованих у центральній частині міста та в акваторії Русанівського каналу. Наразі триває процес розконсервації фонтану «Великий» та шести «малих» на Майдані Незалежності, а також роботи з монтажу насосного обладнання, повідомляє СВКП «Київводфонд». 
 
Згідно із запланованим графіком монтажних робіт, на всіх фонтанах буде проведено підготовку чаш, санацію резервуарів чистої води, встановлено зовнішнє обладнання тощо. На світло-музичних водограях буде оновлений та збільшений музичний репертуар, тож незабаром всі мешканці та гості столиці почують улюблені хіти як у самому серці столиці, так і на набережній в акваторії Русанівського каналу.
 
Столичні фонтани розпочнуть свою роботу з 1 травня й прикрашатимуть наше місто до 30 вересня, а світло-музичною виставою можна буде насолодитись щоденно, окрім понеділка, з 21:00 до 23:00.
 
Коментарі (0)