ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У трьох областях все ще залишаються проблеми з опаленням

У трьох областях все ще залишаються проблеми з опаленням

Міністерство розвитку громад та територій України повідомило, що у трьох областях України виникли локальні проблеми з опаленням

Міністерство розвитку громад та територій України повідомило, що у трьох областях України виникли локальні проблеми з опаленням. Їх мають усунути 16-17 грудня.

За даними відомства, станом на 16 грудня опалення відсутнє в одному навчальному закладі у Василівському районі Запорізької області. Там призупинили навчальний процес, а підключити опалення планують протягом 16 грудня.

Також 1 навчальний заклад не підключено до опалення у Решетилівському районі Полтавської області. Полагодити проблему та відновити опалення там планують 17 грудня.

Крім цього, без опалення наразі перебуває 1 житловий будинок у місті Світловодськ. Його мають підключити до опалення протягом 16 грудня.

Зазначимо, що проблеми з опаленням у Світловодську були ще на початку опалювального сезону, у листопаді 2019 року. 24 листопада там прорвало труби тепломереж. 26 листопада проблему з опаленням у місті вирішили.

21 листопада у Новому Роздолі на Львівщині аварійні бригади ліквідували три прориви теплотрас і відновили подачу тепла у місті. У жовтні у містах Новояворівськ та Новий Розділ на Львівщині оголосили надзвичайну ситуацію через загрозу зриву опалювального сезону.

 

 
Коментарі (0)