ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У Вінниці активно готуються до нового опалювального сезону

У Вінниці активно готуються до нового опалювального сезону

КП «Вінницяміськтеплоенерго» в міжопалювальний період ремонтує обладнання котелень, ЦТП, теплових камер, індивідуальних теплових пунктів, теплових мереж, мереж гарячого водопостачання та міняє теплові мережі
Опалювальний сезон в Україні завершися ще в квітні й з того часу тепловики активно готуються до нового опалювального сезону. Адже від якісної підготовки в міжопалювальний період залежить успішне проходження наступного опалювального сезону. 
 
Зокрема, комунальне підприємство «Вінницяміськтеплоенерго» у міжопалювальний період здійснює ремонт обладнання  котелень, центральних теплових пунктів, теплових камер, індивідуальних теплових пунктів, теплових мереж, мереж гарячого водопостачання та заміну теплових мереж, повідомляє прес-служба підприємства.
  
«Заплановано реконструкцію теплових мереж по вулицях: Янгеля, Артинова, Хлібна, А.Первозванного, Привокзальна, Зулінського, Михайличенка загальною протяжністю близько 2 км.  Станом на кінець липня реконструйовано теплові мережі протяжністю 1,01 км по вул. Зулінського, Привокзальна, Михайличенка, тривають роботи по вулиці Артинова», - говориться в повідомлені.
 
Згідно з графіком підготовки до опалювального сезону підприємство вже відремонтувало близько 30 котелень, понад 58 центральних теплових пунктів, близько 160 індивідуальних теплових пунктів. Провело гідравлічні випробування 159 км теплових мереж для виявлення та своєчасної ліквідації поривів. 
 
На підприємстві розповіли, що для виконання деяких робіт проводиться тимчасове призупинення послуги з централізованого гарячого водопостачання у будинках споживачів. 
 
«Без відключень проводити роботи неможливо. Тривалість відключень залежить від масштабу роботи. Якщо проводиться ремонт індивідуальних теплових пунктів (ІТП), це може бути від одного до кількох днів. Якщо говорити про зупинку на ремонт центральних теплових пунктів(ЦТП) і котелень, ремонт може тривати понад два тижні. Найдовше часу по роботі займає заміна тепломереж. Всі роботи виконуються згідно із затвердженим графіком. Можливі відхилення від графіку лише за певних технічних причин. Якщо й виникають певні відхилення, продовження терміну виконання робіт  погоджується з Вінницькою міською радою», - говориться в повідомлені.  
 
 
Коментарі (0)