ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У Вінниці розпочали опалювальний сезон для закладів соціальної сфери

У Вінниці розпочали опалювальний сезон для закладів соціальної сфери

КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» з 8 жовтня розпочало подачу теплоносія до закладів соціальної сфери відповідно до письмових заявок керівників
На виконання рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради «Про початок опалювального сезону 2018-2019 років для закладів охорони здоров’я, закладів соціального захисту, освітянських закладів та інших закладів культурного призначення м. Вінниці» від 4.10.2018 р. №2167 КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» з 8 жовтня розпочало подачу теплоносія до закладів соціальної сфери відповідно до письмових заявок керівників, повідомляє прес-служба підприємства.
 
На підприємстві розповіли, що для забезпечення подачі теплоносія, керівники закладів соціальної сфери мають подати до теплопостачального підприємства відповідні письмові заявки.
 
Станом на 8:00  8-го жовтня теплоносій подано до 5-ьох закладів соціальної сфери (ЗШ №13, 29, ДНЗ №15, пологовий будинок №2, Центр матері та дитини), керівники яких подали заявки ще вкінці минулого тижня.   
 
Загалом підприємство подає теплоносій   244  закладам соціальної сфери. Свої заявки станом на 10:00 8.10 подали 66 закладів.  (ДНЗ – 38, ЗШ – 24, заклади охорони здоров’я - 4 ).
 

«До підприємства продовжують надходити заявки від керівників закладів соціального характеру» - говориться в повідомлені. 

 
Коментарі (0)