ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаУ Вінниці виготовлятимуть обладнання для Латвійських СЕС

У Вінниці виготовлятимуть обладнання для Латвійських СЕС

У Вінниці група компаній KNESS перезапустила та активізувала виробництво металоконструкцій для кріплення фотоелектричних модулів

 

У Вінниці група компаній KNESS перезапустила та активізувала виробництво металоконструкцій для кріплення фотоелектричних модулів. На українських металоконструкціях будуватимуть сонячні електростанції у Латвії.

Про це повідомив заступник міського голови Вінниці Андрій Очеретний. 

"Важливо, що в місті зберігається позитивна динаміка промислового розвитку. Власне виробництво опорних металоконструкцій на експорт - це історія доданої вартості, створеної в Україні. Саме це тягне за собою економічне зростання. Зараз Група KNESS забезпечує роботою близько 400 вінничан, тоді як загальна кількість створених робочих міcць цією компанією по Україні сягає 700. Дякуємо компанії за сталу позицію, за відповідальність і за те, що підтримуєте економіку в час, коли бізнес є невід’ємним елементом незламності та стійкості країни", - зазначив Очеретний.

KNESS - група компаній, що працює в секторі енергетики, має власний RnD Center, який займається розробкою інноваційних продуктів в секторі відновлюваної енергетики. Групою реалізовано понад 200 проєктів у відновлюваній та традиційній електроенергетиці.

Нагадаємо, у 2019 році компанія відкрила у Вінниці завод з виробництва сонячних панелей. Підприємство розташоване в районі Вінницького підшипникового заводу.

 

 

 
Коментарі (0)