ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Вінниці з'явилися нові зупинки

У Вінниці з'явилися нові зупинки

Цьогоріч у Вінниці заплановано встановлення 17 нових зупинок громадського транспорту у різних мікрорайонах міста, 12 з яких комунальники вже встановили

Нові зупинки єдиного зразка почали з’являтись у місті минулого року. Тоді комунальники встановили 7 конструкцій. В прешу чергу замінювались ті зупинки, у яких  вийшов термін використання. Також нові зупинки почали з’являтись там, де вони були  відсутні взагалі, або у місцях, де зупинки громадського транспорту були перенесені. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Вінницької міської ради.

Цьогоріч у бюджеті міста заклали близько 300 тис грн на закупку 17 таких конструкцій, 12 з них комунальники вже встановили, ще 5 планується облаштувати до кінця поточного місяця, якщо цьому сприятимуть погодні умови.

За словами заступника директора міського департаменту комунального господарства та благоустрою Юрія Павлінчука, конструкції зупинок громадського транспорту обирали серед декількох варіантів вітчизняних виробників, однак той зразок, який запропонувало одне з вінницьких підприємств виявився найбільш якісним та естетично привабливим.

 
Коментарі (0)