ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У вінницьких школах та садочках відновили подачу опалення

У вінницьких школах та садочках відновили подачу опалення

Сьогодні зранку у двох дитсадках та одній вінницькій школі відновили подачу централізованого теплопостачання, повідомили в КП “Вінницяміськтеплоенерго”
Сьогодні зранку у двох дитсадках та одній вінницькій школі відновили подачу централізованого теплопостачання, повідомила прес-секретар КП “Вінницяміськтеплоенерго” Юлія Петришена.
 
“Припинення або подача теплоносія у закладах соціального характеру відбувається відповідно до листів-звернень від керівників цих установ. Станом на вчора, 18 квітня, було припинено подачу теплоносія 22 школам та семи садочкам. Але через похолодання ситуація набрала зворотнього процесу, тож сьогодні до однієї школи та двох садочків відновлено подачу теплоносія. Заявки від керівників закладів соціального характеру можуть надходити і надалі”, — розповіла прес-секретар підприємства.
 
Юлія Петришина зазначила, що питання відновлення подачі теплоносія населенню, госпрозрахунковій групі та іншим категоріям споживачів вирішується на рівні органу місцевого самоврядування. І, якщо буде відповідне рішення, то підприємство відновить теплопостачання.
 
“Технічно підприємство готове та забезпечене номінаціями на природний газ, тому — готове відновити подачу теплопостачання”, — додала прес-секретар.

Опалювальний сезон 2016-2017 рр. у Вінниці вже завершили 31 березня. 

 
Коментарі (0)