ГоловнаФоторепортажБлагоустрійУ всеукраїнській толоці були задіяні бізнесмени та банкіри

У всеукраїнській толоці були задіяні бізнесмени та банкіри

31 березня на території всіх районів Києва пройшли толоки. Працівники «Київзеленбуду» спільно з жителями зробили столицю зеленішим на 278 нових дерев і 2,4 тис. кущів.

31 березня на території всіх районів Києва пройшли толоки. Працівники «Київзеленбуду» спільно з жителями зробили столицю зеленішим на 278 нових дерев і 2,4 тис. кущів. Крім того, парки, сквери і газони кожного району були ретельно очищені від сміття та опалого листя.

Участь в одній з таких толок прийняв голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

В одному з дворів на Позняках пан Попов особисто посадив кілька кленів.


Наш кореспондент Сергій Купін допомагав йому в цьому.


Аналогічні толоки пройшли по всій країні.

В Ялті запрошення на участь у толоці отримали місцеві підприємці. Бізнесменам запропонували разом прибрати сміття, зробити обрізку дерев, пофарбувати дорожні огорожі, побілити бордюри і дерева, привести в порядок газони і квітники, відремонтувати ліхтарі вуличного освітлення, очистити територію від рекламних оголошень. Надалі прилегла до торгових місць територія буде закріплена за підприємцями, які будуть зобов'язані підтримувати територію в порядку.

У Житомирі до комунальників приєдналися працівники одного з банків. Банкіри висадили близько 300 дерев і вивезли кілька вантажівок сміття з парків і скверів обласного центру.

 

Сергій Купін

 
Коментарі (0)