ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Запоріжжі курсує оновлений трамвай

У Запоріжжі курсує оновлений трамвай

У Запоріжжі через підвищення цін на проїзд запустять відновлені трамваї та тролейбуси. Один з таких трамваїв вже курсує вулицями міста.

У Запоріжжі вийшов на лінію курсування оновлений трамвай. За 3 минулі роки у місті відновили 18 трамваїв та 2 тролейбуси. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.

Міська влада зазначає, що це зумовлено підвищенням цін на проїзд у маршрутних таксі. Тож для комфортного перевезення містян, чиновники вирішили збільшити кількість рухомого складу громадського пасажирського транспорту.

«Я розумію, що зараз цей вид транспорту буде затребуваний серед більшої кількості запорожців. Тому наше завдання - збільшити кількість рухомого складу на маршрутах, а також - підвищити комфортність проїзду», - заявив мер Запоріжжя Олександр Сін.

Реконструкція трамваю коштувала 550 тис. грн. Крім цього, наразі у місті ведуться підрахунки кількості трамваїв та тролейбусів, які можна відновити за 10 млн грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, тролейбусні маршрути столичної Троєщини поповняться новим рухомим складом. Нові «рогаті» забезпечать комфортніше перевезення пасажирів району.

 
Коментарі (0)