ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ Запоріжжі «подешевшає» тимчасове житло для переселенців

У Запоріжжі «подешевшає» тимчасове житло для переселенців

Переселенцям з Донбасу, які зараз проживають у модульному містечку у Запоріжжі «вріжуть» вартість проживання. Ціну обіцяють зменшити вдвічі.

У Запоріжжі вдвічі знизять ціну на проживання у модульному містечку для вимушено переміщених осіб із Донбасу. Наразі вартість проживання для однієї особи становить 300 грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької обласної державної адміністрації.

Вартість проживання у модульному містечку зменшать до 150 грн з людини в місяць, влада обіцяє вже найближчим часом.

«Дав доручення знизити вартість проживання в модульному містечку. Ми будемо дотувати об'єкт з обласного бюджету. Розуміння вже досягнуто. Впевнений, що вже з квітня ми вийдемо на тариф 150 гривень на місяць», - заявив голова Запорізької ОДА Валентин Резніченко.

Нагадаємо, транзитне містечко було побудоване у Запоріжжі в якості гуманітарної допомоги від німецького уряду. Зараз у модульних будиночках проживає 37 сімей.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові комунальні послуги для вимушено переміщених осіб з Донбасу обходяться у 100 грн. Такий низький тариф зумовлений сплатою переселенцями лише за частину наданих послуг.

 
Коментарі (0)