ГоловнаНовини ЖКГЖитлоУ Запоріжжі відкрили містечко для переселенців

У Запоріжжі відкрили містечко для переселенців

У Запоріжжі відкрилося транзитне містечко для вимушених переселенців із сходу України. Охочих заселитися у тимчасові помешкання близько 400.

У Запоріжжі відкрили модульне містечко для переселенців з Донбасу. Туди вже заселилися 77 переміщених осіб. Всього у списках 370 осіб. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької обласної державної адміністрації.

«За період спорудження містечка від німецького товариства міжнародного співробітництва «GIZ» до Запоріжжя було доставлено 218 житлових модулів. Таким чином, на сьогодні змонтовано 10 житлових модульних будиночків, кожен з яких складається з 10 модулів, чотири модульних гуртожитки, які складаються з 27 модулів, та дві адміністративні будівлі», - зазначається у повідомленні.

Сума проживання у транзитному містечку становить 319 грн на місяць для однієї особи. В цей тариф включено комунальні послуги та оплату за електроенергію.

«В подальшому ця цифра буде перераховуватись у випадку зменшення вартості комунальних послуг, закінчення опалювального сезону та фактично спожитої електроенергії», - наголошується в повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, кілька днів тому у Дніпропетровській області відкрили найбільше модульне містечко для переселенців із семи. Там вже поселилося майже півтисячі переміщених осіб.

 
Коментарі (0)