ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Луганську ями на дорогах «латають» бруківкою

У Луганську ями на дорогах «латають» бруківкою

Комунальники Луганська закладають вибоїни на дорогах бруківкою. Складні економічні, а також погодні умови поки не дозволяють працівникам укладати асфальтобетон.

Комунальники Луганська закладають вибоїни на дорогах бруківкою. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луганської міської ради.

«Працівники ДКП «Експлуатаційно-лінійне управління автодоріг» проводять ремонт доріг для забезпечення нормального пересування автомобілів. Здійснюється закладання вибоїн бруківкою. Як зазначили на підприємстві, складні економічні, а також погодні умови поки не дозволяють проводити укладання асфальтобетону», - йдеться в повідомленні.
 
У прес-службі додали, що 19 лютого працівники ДКП провели ремонт дорожнього полотна на перехрестях вулиць: Ломоносова - А. Барбюса, Градусова - Годуванцева, Радянської - Дьоміна.
 
Крім того, працівники підприємства проводять щоденне прибирання доріг, зупинок громадського транспорту, пішохідних переходів та тротуарів від сторонніх предметів, сміття і змьоту.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», населені пункти Луганської області перебувають у складній ситуації: системи життєзабезпечення не функціонують тривалий час. Усунути пошкодження ремонтні бригади не можуть, оскільки не мають доступу на територію так званої «ЛНР», де і сталися пошкодження.
 
Коментарі (0)