ГоловнаНовини ЖКГПодіїУ Запоріжжі затримали злодія який вкрав 16 теплолічильників

У Запоріжжі затримали злодія який вкрав 16 теплолічильників

Проблема в боротьбі з крадіями теплолічильників полягає в тому, що згідно чинної статті затриманих за подібне порушення не можна взяти під варту - їх просто відпускають
Про це говорили сьогодні під час засідання постійної депутатської комісії з питань життєдіяльності регіону, повідомляє сайт «Вся Влада»
 
«За минулий тиждень ми затримали одну людину. Є 24 епізоду розукомплектування ліфтів в Заводському районі. Крім того, затриманий зловмисник, у якого вдома були виявлені 16 теплових лічильників», - зазначив заступник начальника Дніпровського відділу поліції р. Запоріжжя Леонід Васильєв.
 
За його словами, затриманий - раніше судимий чоловік, був звільнений в 2015 році. Що стосується ліфтових крадіжок, то затриманий чоловік вийшов на волю в цьому році. Обоє відбували покарання за зберігання наркотиків.
 
Правоохоронці зазначають, що зловмисники планували здати викрадене до пункту прийому металобрухту.
 
Дані занесені до ЄРДР.
 
«Говорити про покарання поки рано. Ведеться слідство», - сказав Васильєв.
 
Для того, щоб у подальшому зменшити кількість крадіжок майна міського господарства, правоохоронці запропонували від імені міської ради направити лист на ім'я голови апеляційного суду з проханням обрати запобіжний захід у вигляді утримання під вартою зловмисників, затриманих на таких крадіжках.
 
Нагадаємо, зараз проблема в боротьбі з крадіями теплолічильників полягає в тому, що згідно чинної статті затриманих за подібне порушення не можна взяти під варту - їх просто відпускають.
 

 

 
Коментарі (0)