ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Запорізькій області перекриють дорогу на кілька діб

У Запорізькій області перекриють дорогу на кілька діб

У Запорізькій області на кілька діб перекриють один із залізничних переїздів регіону. Це зумовлено проведенням ремонтно-колійних робіт. Тож, водіям пропонують скористатися об’їзними дорогами.
У Запорізькій області на залізничному переїзді 5 км перегону Вільнянськ – Запоріжжя Ліве перетин з а/д С-080513 Від а/д Н-15 – м. Вільнянськ – до а/д Н-15, км 4+000 буде обмежено рух транспорту. Про це повідомили у прес-службі «Укравтодору».
 
Причиною заборони на проїзд є проводенням аварійних ремонтно-колійних робіт. 
 
Обмеження будуть діяти з 21 по 24 вересня.
 
«Маршрут об'їзду: по а/д Н-15 Запоріжжя – Донецьк до а/д С-080513 Вільнянськ – до а/д Н-15, по а/д С-080513 до м. Вільнянськ», - повідомили в «Укравтодорі».
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові сьогодні частково обмежили рух транспорту по вул. Клочківській. Це пов’язано з ремонтом дорожнього покриття вулиці. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради. Зокрема, сьогодні рух обмежено на ділянці від вул. Космічної до спуску Пасіонарії з організацією двостороннього руху транспорту по зустрічній смузі - з 5:00 до 23:30 - по правій смузі при русі у бік вул. Новгородської.  
 
Коментарі (0)