ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Житомирі каналізаційні люки прикриті дошками

У Житомирі каналізаційні люки прикриті дошками

Щомісяця з різних регіонів України приходять звістки про падіння до каналізації. Переважно страждають діти, але перепадає і дорослим. Виходячи зі стану люків в Житомирі, місто наближається до подібних трагедій.

На вулицях Житомира кришки багатьох каналізаційних люків відсутні. Натомість каналізації закладені дошками, будівельними блоками тощо. Про це пише портал 0412.ua.

Як повідомляється, все частіше погано захищені люки можна знайти прямо на дитячих майданчиках. Саме тому, найчастіше жертвами люків стають саме діти.

Так, розкрадачі каналізаційних кришок здають «здобич» у приймальні пункти за таксою гривня – за кілограм металу, тим самим нехтуючи життям місцевих жителів.  Натомість,  заміна однієї 40 кг кришки обходиться комунальникам у понад 800 гривень. 
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше , нещодавно в Україні стався трагічний випадок. У Львові в  каналізаційний люк упала і загинула маленька дитина. 
 
Втім, деякі чиновники не бояться повторення подібного сценарію. Майданчик з каналізаційними люками на футбольному полі подарував жителям Житомира міський голова.  Новий спортмайданчик відкрили нещодавно з великою помпою. Тут є дитячий майданчик та футбольне поле, однак грати юним футболістам доводиться із великою обережністю. 
 
luk
 
 
Коментарі (0)