ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ Житомирі відремонтують «арку жахів»

У Житомирі відремонтують «арку жахів»

Арка між 9-поверхівками закрита для проходу людей металевим парканом. За словами працівника комунального підприємства, прохід через арку заборонили через тріщини, що утворилися в її конструкціях

У Житомирі на ремонт арки між будинками по вул. 1 Травня, 41 та Шевченка, 24 хочуть виділити 70 тис. грн.

Про це йдеться в проекті рішення сесії Житомирської міськради, яким вносяться зміни до Програми розвитку житлового господарства міської ради на 2010-2012 роки «Ефективне і надійне житлове господарство – жителям міста».

Арка між 9-поверхівками на розі вулиць 1 Травня та Шевченка закрита для проходу людей металевим парканом. За словами працівника комунального підприємства, прохід через арку заборонили через тріщини, що утворилися в її конструкціях. Рік тому тут встановили паркан і пообіцяли закрити тріщини, але до цих пір так нічого і не зробили.

«Арка давно перебуває в аварійному стані. У цьому році заплановано її капітальний ремонт, кошторисна вартість якого складає 70 тис. грн. Там будуть проведені роботи по посиленню і зміцненню конструкції арки. Зносити її не будуть, оскільки вона виконує функцію захисту від вітру», - повідомили в управління житлового господарства Житомирської мерії.

Тим часом одна з мешканок будинку по вул. Шевченка, 24 каже, що краще б арку просто замурували. «Цим проходом вже давно ніхто не користується, ми вже всі звикли обходити будинок з іншого боку. Зараз зроблять ремонт, а через рік-два знову тріщати почне. І від вітру вона не рятує, у вітряний день через отвори в конструкції арки у квартирах чути моторошний свист», - розповідає жінка.

 

Джерело – «Жітомір.інфо»

 
Коментарі (0)