ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоУ Житомирі збільшать площу смерті

У Житомирі збільшать площу смерті

В Житомирі передбачено виділення 30 га для нового міського кладовища в Східній частині міста. На території нового кладовища буде побудований крематорій і вже виділено перші 6 га для поховання.

У Житомирській мерії відбулося обговорення нового Генерального плану міста.

«З 20 червня ми почнемо плідну роботу по завершенню коригування Генерального плану з щотижневим освітленням в ЗМІ та на сайті мерії тих змін і доповнень, які будуть виникати під час громадських слухань цього проекту Генплану», - повідомив перший заступник мера Галина Семенець.
 
Головний архітектор міста Тарас Борис повідомив, що новий Генплан передбачає розширення меж Житомира на 3 тис.га, також передбачено понад 1 тис.га земель резервного використання.
 
Згідно з проектом Генплану, в Житомирі може з'явитися два автомобільні мости через річку Тетерів - в районі Монументу Слави та в кінці вул.Черняховського. Останній, за словами архітектора, пальовий міст у районі Гідропарку дасть можливість направляти транзитний транспорт в обхід Житомира, через с.Зарічани.
 
Крім того, передбачено виділення 30 га для нового міського кладовища в Східній частині міста, біля закінчення вул. Корольова. За словами Тараса Бориса, на території нового кладовища буде побудований крематорій і вже виділено перші 6 га для поховання.
 
У планах влади також створення автостанції на Київському шосе, в районі аеропорту, яка буде забезпечувати рух автобусів в Київському, Коростенському та Коростишівському напрямку. Там також планують створити вузол з обслуговування суспільного транспорту Південно-Східної і Північно-східної частини міста.
 
Генеральний план Житомира хочуть затвердити до кінця 2012 року.
 
Джерело: zhitomir.info
 
Коментарі (0)