ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГУ Житомирі злодії заважають опалювальному сезону

У Житомирі злодії заважають опалювальному сезону

В Житомирі почастішали випадки крадіжок труб, вентилів і арматури в багатоквартирних житлових будинках. При цьому злодії найчастіше представляються працівниками комунальних підприємств та кооперативів

Адміністрація Житомирського ЖБК попереджає своїх мешканців про крадіжки майна кооперативу і просить у таких випадках телефонувати до міліції.

«У житлових будинках почастішали крадіжки вентилів, арматури, труб зливової каналізації, що призводить до затоплення під'їздів та псуванні майна мешканців кооперативу. До початку опалювального сезону було вкрадено близько 40 вентилів. Злодії найчастіше представляються працівниками ЖБК-2», - йдеться в оголошенні.

За словами заступника мера Миколи Боровця, це скоріше захід обережності, керівники ЖЕКів звертаються до людей, щоб ті були уважнішими.

«За останні роки дуже багато обладнання в під'їздах вкрали. До опалювального сезону ми постаралися повернути все на свої місця. Але якщо зловмисники спробують щось украсти, то весь під'їзд може залишитися без опалення та води. Тому необхідно уникнути таких крадіжок і звертатися в ЖЕК або міліцію», - повідомляє Микола Боровець.

Також він зазначив, що через такого роду дрібні крадіжки, нещодавно кілька будинків залишалися на певний час без тепла.

zhitomir.info 

 
Коментарі (0)