ГоловнаВибір редакціїБлагоустрійУ зв’язку зі спекотною погодою у Києві посилили поливання вулиць

У зв’язку зі спекотною погодою у Києві посилили поливання вулиць

У зв’язку зі спекотною погодою підприємства комунальної корпорації "Київавтодор" у посиленому режимі здійснюють полив столичних вулиць
У зв’язку зі спекотною погодою підприємства комунальної корпорації "Київавтодор" у посиленому режимі здійснюють полив столичних вулиць, це повідомили у прес-службі КМДА.
 
У середньому за добу дорожники використовують для поливу 2000-2500 куб. м води. Такі роботи проводяться цілодобово.
 
Полив вулиць зменшує загазованість і негативні наслідки від випарів гарячого асфальтобетону в повітря. Зазначається, наслідком тривалої високої температури є підвищення рівня шкідливих речовин у повітрі, особливо на вулицях із інтенсивним рухом транспорту.
 
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
20 Серпня 2017 p. 21:06
Від кожного багатоквартирного будинку виходять на вулицю 2-3 загальнодоступні точки розбору холодної води. Влітку вода з них ллється майже безперервно: кожен бажаючий може відкрити кран, під"єднати шланг і полити тротуари та газони. У спекотні дні поливають переважно ввечері. А зранку двірники багато холодної води виливають для поливу дерев , кущів, газонів та тротуарів. --------------------------------------------А потім "Київводоканал" за цю вилиту на вулицю воду присилає платіжки з грандіозними нарахованими сумами споживачам, які не встановили (за власний рахунок та на свій власний ризик) у своїх квартирах індивідуальні лічильники води. -------------------------------------Звісно, що не всі споживачі без квартирних лічильників спроможні оплатити ті шахрайські грандіозні суми, -- зазвичай просто вносять обов"язкову плату. Таким чином і виникають "борги" населення перед "Київводоканалом".