ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ звільненій від окупантів Снігурівці на Миколаївщині почали подавати воду населенню

У звільненій від окупантів Снігурівці на Миколаївщині почали подавати воду населенню

У звільненій від російських окупантів Снігурівці на Миколаївщині почали подавати воду населенню. У неділю в Снігурівці відновили також мобільний зв'язок. Снігурівка була окупована росіянами вісім місяців.
У звільненій від російських окупантів Снігурівці на Миколаївщині почали подавати воду населенню.
 
Про це в Телеграмі повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім.
 
"Запустили воду в Снігурівці. Протягом години жителі "старого міста" вже будуть з водою. Дякую всім за злагоджену роботу", - написав Віталій Кім.
 
У неділю в Снігурівці відновили також мобільний зв'язок. Снігурівка була окупована росіянами вісім місяців. Її звільнили під час листопадового наступу Збройних Сил України.
 
Нагадаємо, раніше повідомлялось, що водопостачання у Миколаєві відновлять одразу після розмінування та ремонту водогону Дніпро-Миколаїв у Херсоні.
 

"Щойно повернувся з Херсонської області, де оглядав місця пошкоджень рашистами під час окупації водогону Дніпро-Миколаїв. Таких місць декілька, зараз там працюють сапери, які розміновують усі прилеглі території. Лише за час мого перебування знайшли три міни. Після цього наші служби водоканалу заходитимуть туди й ремонтуватимуть трубу", - розповів мер Миколаєва Олександр Сєнкевич. 

 
Коментарі (0)