ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУчні столичних шкіл не скоро повернуться за шкільні парти

Учні столичних шкіл не скоро повернуться за шкільні парти

Ситуація з коронавірусом у столиці не дозволяє завершити дистанційне навчання

 

Ситуація з коронавірусом у столиці не дозволяє завершити дистанційне навчання. Школярі поки вчитимуться зі своїх домівок.

Міський голова Києва Віталій Кличко розповів, що наразі у столиці на COVID-19 хворіє чимала кількість дітей, багато з них – важко. Також зафіксовані летальні випадки серед неповнолітніх, ідеться у повідомленні Київської міської ради. Через ситуацію з захворюваннями у столиці поки не скасовуватимуть дистанційне навчання у школах.

«Школярі повернуться в навчальні заклади після того, як епідемічна ситуація покращиться. Маємо надію, що поліпшення відбудуться вже найближчим часом», - зауважив очільник Києва.

Повідомляється, що протягом цього тижня у столиці фіксується від 40 до 60 смертельних випадків від COVID-19. Упродовж минулої доби померла 41 людина, серед жертв – 8-річний хлопчик. Щодня до лікарень Києва потрапляє понад пів тисячі пацієнтів.

Aspi news повідомляло, що у Києві 3 листопада відбулася акція противників вакцинації. Також нагадаємо, що Україна опинилася на третій сходинці за кількістю смертей від коронавірусної інфекції серед країн світу. А серед країн Європи Україна знаходиться вже на другому місці.

 

 

 
Коментарі (0)