ГоловнаНовини ЖКГТранспортУчнівськими квитками старого зразка все ще можна користуватися

Учнівськими квитками старого зразка все ще можна користуватися

Ученики Столичных школ имеют право бесплатного проезда в Московском общественном транспорте. Если ребенка не успели оформить или изготовить электронный ученический, она может продолжать пользоваться билет старого образца до конца текущего года.
Учнівськими квитками старого зразка все ще можна користуватися в міському громадському транспорті. Відповідно до Міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2019-2021 роки ці проїзні документи діятимуть до кінця 2021 року. Про це повідомила пресслужба КМДА.
 
«Усі учні столичних шкіл мають право безоплатного проїзду у столичному громадському транспорті. У разі, якщо дитині не встигли оформити чи виготовити електронний учнівський, вона може продовжувати користуватися квитком старого зразка до кінця поточного року», – говориться у повідомлені.
 
Паперовий документ учням обов’язково необхідно мати із собою, користуючись міським транспортом.
 
Одночасно з тим, батьки учнів усіх шкіл Києва продовжують замовлять електронні учнівські квитки онлайн. Поки що вони працюватимуть в тестовому режимі.
 
Для замовлення батькам чи опікунам школяра потрібно зареєструватись та подати заявку на учнівський е-квиток за допомогою порталу scard.kyivcity.gov.ua. Далі дані в системі підтверджує працівник школи, де навчається дитина, а валідована заявка передається на виробництво. Отримати готові е-квитки учні, як і раніше, можуть у своїх школах. Наразі система працює у тестовому режимі.
 

Фахівці Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій зазначають, що строк виготовлення учнівського квитка залежить від швидкості перевірки даних у школі. Коли учнівський буде готовий, на електронну пошту батькам обов’язково надійде лист. 

 
Коментарі (0)