ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Донецьку знеструмлено десятки підстанцій

У Донецьку знеструмлено десятки підстанцій

У Донецьку зберігається неспокійна обстановка. Через постійні обстріли залишаються знеструмленими десятки електропідстанцій.

У двох районах Донецька залишаються знеструмленими десятки електропідстанцій. Про це повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

«Всього по місту залишаються знеструмленими 30 підстанцій. В основному це Куйбишевський район і селище шахти Трудовська в Петровському районі», - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що до цього часу комунальникам вдалося відновити енергопостачання 6 підстанцій в Петровському районі, які були знеструмлені внаслідок вчорашнього артобстрілу.

«Незважаючи на напружену обстановку в місті працюють всі комунальні служби та аварійні бригади підприємств» - підкреслюється в повідомленні.

Зазначимо, станом на 13.00 у місті неспокійно. У Ленінському, Ворошиловському, Куйбишевському і Київському районах, за повідомленнями мешканців, чути не тільки залпи з важких знарядь, але і вибухи.

Нагадаємо, протягом минулої доби в черговий раз зазнали артобстрілів Київський та Куйбишевський райони. Внаслідок попадання снарядів повністю знищений приватний житловий будинок №7 і зруйнований будинок №9 по вулиці 50 років Радянської України. Крім того, пошкоджено будинки 3 і 5 по вулиці Мічуріна, господарську споруду у дворі будинку 90 по вулиці Курчатова та гаражний бокс приватного підприємства, розташований за адресою вул. Домобудівельна,1б.

 
Коментарі (0)