ГоловнаПослугиФінансування ЖКГРізницю тарифів на проїзд в електротранспорті рахуватимуть по-новому

Різницю тарифів на проїзд в електротранспорті рахуватимуть по-новому

У Кабміні запевняють, що введуть нову методику розрахунку компенсації різниці тарифів на проїзд в електротранспорті з державного бюджету, щоправда, коли саме? – відповіді поки немає.

Кабінет Міністрів розробляє нову методику розрахунку компенсації різниці тарифів на проїзд в електротранспорті з державного бюджету для міст, - повідомляє «Укрінформ».

«Питання електротранспорту та дотацій - це питання методики розрахунків. Ми над цим питанням працюємо. На жаль, це питання охоплює кілька міністерств, які необхідно пройти, і потрібно визначитися з методикою. Цей процес вже почався. Я не можу сказати, коли закінчиться, але ми цю проблему бачимо і нею займаємося», - сказав Міністр доходів і зборів Олександр Клименко.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, українськими обласними центрами йде хвиля підвищень вартості проїзду у громадському транспорті. Так, до прикладу, з 1 травня  зростуть тарифи на проїзд у громадському транспорті у Вінниці. Втім, це навряд чи вирішить фінансові проблеми муніципального перевізника, адже нові тарифи були рентабельними 1,5 роки тому.

 
Коментарі (0)