ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУкраїнці оцінили переваги послуги автопідбору

Українці оцінили переваги послуги автопідбору

Так виходить, що в нашій країні більш затребувані автомобілі з пробігом

 

Так виходить, що в нашій країні більш затребувані автомобілі з пробігом. Нові частіше продаються по дуже високу вартість, тому що були у використанні дійсно дешевше, і нерідко в хорошому стані. Але в цій сфері працюють і шахраї, нечесні люди, які прагнуть під виглядом хорошого продати технічно несправний або битий автомобіль, або проблемний по документації. Зовні машина може виглядати красиво, а всередині вимагати дорогого ремонту.

 

Автоподбор в Києві - послуга, яка передбачає допомогу професійного експерта у виборі та купівлі авто. Вона дійсно необхідна в сучасних реаліях. Іноді буває, що навіть після перевірки на СТО в машині не знаходять ніяких пошкоджень, але вони проявляються потім, вже після придбання. Деякі майстри дійсно не мають потрібного досвіду і кваліфікації для виявлення всіх дефектів. А зрозуміти, що документи проблемні, ще складніше.

 

 

 

Особливості послуги автопідбору

При її замовленні клієнт отримує в своє розпорядження фахівців, що виконують повний комплекс робіт з пошуку і перевірці авто. В першу чергу, вони допомагають знайти підходящий автомобіль за допомогою перегляду пропозицій в інтернеті і на автомобільних ринках. Іноді у людини є конкретні переваги, але він не знає, де краще шукати, або просто не має часу для цього.

 

Після того, як відповідна машина обрана, потрібно домовитися про зустріч з продавцем, це може бути сам власник або третя особа. Для огляду транспортного засобу разом з клієнтом на зустріч приїжджає експерт. Спочатку він проводить візуальну перевірку. Звертається увага на цілісність і загальний стан капота, даху, бокових частин, визначається, чи немає слідів корозії.

 

Далі необхідно оглянути салон. За його загальної зношеності легко зрозуміти, чи використовувалася машина для таксі і чи не був змінений пробіг (багато водіїв навмисно відмотують лічильник назад, щоб приховати реальні цифри). Потрібно також звернути увагу на те, чи не порушена система регулювання сидінь, як добре працює кермо і перемикачі.

 

Потім приступають до діагностики роботи двигуна. Він перевіряється на холостих обертах. У процесі роботи в ньому не повинно бути ніяких сторонніх звуків, клацань і постукувань. Далі проводиться діагностика вихлопної системи. Також доцільно провести повну перевірку всіх деталей і вузлів, електроніки, коробки передач.

 

Детальніше про підбір авто в Харкові: https://motorscout.com.ua/.

 

 

 
Коментарі (0)