ГоловнаКруглий стілТеплоенергетика«Україна Комунальна» їде у регіони

«Україна Комунальна» їде у регіони

«Україна Комунальна» розпочинає новий проект «Енергомодернізація комунальної теплоенергетики та водопостачання».
Модернізація підприємств теплової енергетики - не просто першочергове завдання, яке намагаються вирішити посадовці та комунальні підприємства, а давно назріла необхідність. Застарілі виробничі потужності теплової та електричної генерації ставлять під загрозу фінансово-економічний стан всієї галузі ЖКГ.
 
«Україна Комунальна» розпочинає новий проект «Енергомодернізація комунальної теплоенергетики та водопостачання».
 
Наша команда їде у регіони для того, щоб вивчити стан комунальної енергетики та сфери водопостачання, з'ясувати, наскільки актуальні для підприємств ЖКГ проблеми заміни застарілого обладнання, зростання вартості на енергоносії, збиткових тарифів на надані послуги, і головне, - проблеми взаємин із споживачами, питання платіжної дисципліни.
 
Наш проект розпочнеться з візиту на ДП «Криворізька теплоцентраль» - з унікального у своєму роді підприємства, що обслуговує 50% індустріального міста. Ми запрошуємо своїх колег-журналістів разом з нами на прикладі ДП «Криворізька теплоцентраль» ознайомитися з виробничим циклом, вивчити ситуацію в енергетиці, з'ясувати важливі проблеми, властиві галузі.
 
Зустрічаємося у четвер, 18 липня за адресою м. Кривий Ріг, вул Електрична, 1, ДП «Криворізька теплоцентраль».
 
З 13.00 до 15.00 на нас чекає екскурсія по підприємству, а також брифінг з представниками місцевої влади, що відповідають за стан ЖКГ міста, та з керівництвом підприємства ДП «Криворізька теплоцентраль». Всі організаційні питання можна уточнити за адресою info@jkg-portal.com.ua.
 
Коментарі (0)