ГоловнаНовини ЖКГПодіїОСББ будуть розбиратися в законодавчих змінах сфери ЖКГ

ОСББ будуть розбиратися в законодавчих змінах сфери ЖКГ

У Львові в кінці листопада пройде Шостий Форум ОСББ. Захід щороку об'єднує органи місцевого самоврядування, представників виконавчих органів та експертів ЖКГ для пошуку шляхів покращення сфери

Інформаційне агентство «Україна Комунальна» висвітлить Шостий Всеукраїнський Форум об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), який відбудеться 26-27 лиcтопада у Львові. «У. К.» є одним з основних інформаційних партнерів заходу.

Форум ОСББ уже став хорошою традицією і щороку збирає близько 120-ти голів ОСББ та управлінських компаній зі всієї України, представників місцевої влади та виконавчих органів, іноземних експертів в галузі житлового господарства та представників міжнародних організацій. Досвід п’яти попередніх Форумів довів, що платформа є ефективним інструментом для стимулювання змін в галузі житлового господарства.

Цього року ключовими темами для обговорення на Форумі будуть нові законодавчі реалії, перспективи розвитку управительських компаній, можливості впровадження енергоефективних заходів у будинках, а також перспективи спільного та відповідального управління малоквартирними будівлями в історичній частині міст.

«Форум ОСББ уже став традиційним заходом, проте щороку ми намагаємося додати щось нове, запропонувати учасникам свіжий формат заходу. Так, цього року, спільно з нашими партнерами, ми вирішили зробити акцент на практичній складовій роботи Форуму. Власне, у перший день заходу учасники матимуть можливість попрацювати у групах – обговорити ключові теми та напрацювати власні рекомендації щодо розвитку сфери. Другий день проходитиме у більш традиційному форматі конференції – ключові експерти та актори обговорюватимуть найбільш актуальні проблеми в руслі напрацьованих у групах результатів,  - зазначив координатор проекту Назар Онуфрів.

Для участі у Форумі потрібно заповнити реєстраційну форму до 13 листопада.

Підтвердження реєстрації буде надіслано 17 листопада.

 
Коментарі (0)