ГоловнаНовини ЖКГПодії«Україна Комунальна» вивчала досвід Рівне

«Україна Комунальна» вивчала досвід Рівне

Реформування ЖКГ буде ефективним у разі формування єдиного підходу до модернізації галузі та пошуку джерел фінансування. До такої думки дійшли учасники круглого столу, організаторами якого виступило інформаційне агентство «Україна Комунальна»

Реформування ЖКГ буде ефективним у разі, якщо влада, бізнес, комунальні підприємства та споживачі вироблять єдиний підхід по модернізації галузі та пошуку джерел фінансування. До такої думки вчора дійшли учасники круглого столу «Впровадження ДПП - чи є гарантією сталого розвитку?», організаторами якого виступили інформаційне агентство «Україна Комунальна» спільно з Рівненської міською радою. Ми зібрали за круглим столом в Рівному представників Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, керівників комунальних підприємств, представників компаній, що працюють у сфері поводження з твердими побутовими відходами, експертів, керівників ОСББ з однією метою: пошуку рішень по виведенню галузі ЖКГ з кризи.

«У держави і муніципалітетів немає достатньої кількості коштів для фінансування реформи галузі. У цих умовах залучення приватного капіталу і вкладення його в реалізацію проектів на основі публічно-приватного партнерства є єдиним виходом», - заявив під час круглого столу мер Рівне Володимир Хомко.

Детальніше про проведення круглого столу читайте тут.

 
Коментарі (0)