ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУкраїна може отримати наступний транш від МВФ вже у кінці літа

Україна може отримати наступний транш від МВФ вже у кінці літа

Україна може отримати наступний транш від МВФ вже у кінці літа. Про це повідомив журналістам секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк
Україна може отримати наступний транш від Міжнародного Валютного Фонду вже у кінці літа. Про це повідомив журналістам секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк.
 
"Після формування уряду або після парламентських. Транш важливий, але він більш важливий для Національного банку, він поповнює золотовалютні резерви. Зараз важливо, щоб уряд виконував свої зобов'язання як внутрішні, так і зовнішні. Ми досить детально проговорили всі елементи співпраці", - відповів Данилюк на питання щодо наступного траншу.
 
Нагадаємо, представники Міжнародного валютного фонду під час зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським засвідчили готовність продовжити обговорення подальшої співпраці з Україною, щойно після парламентських виборів буде сформований новий уряд. 
 

У свою чергу, український бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що новий президент України Володимир Зеленський повинен наслідувати прикладу Греції та відхилити програму Міжнародного валютного фонду або піти в дефолт за зовнішнім боргом.  

 
Коментарі (0)