ГоловнаНовини ЖКГПодіїУкраїна нарешті отримала черговий кредит від МВФ

Україна нарешті отримала черговий кредит від МВФ

На рахунок України від Міжнародного валютного фонду надійшло 1,9 мільярда доларів СПЗ у рамках розподілу спеціальних прав запозичень, що відповідає сумі у 2,7 мільярда доларів США
Вчора, 23 серпня, на рахунок України від Міжнародного валютного фонду надійшло 1,9 мільярда доларів СДР в рамках розподілу спеціальних прав запозичень, що відповідає сумі в 2,7 мільярда доларів США. Це - черговий транш кредиту від МВФ, про це повідоміла перша заступниця голови Нацбанку Катерина Рожкова на життя без странице у соцмережі.
 
"1,9 млрд СПЗ надійшлі на рахунок України в МВФ! Чудовий подарунок до Дня Незалежності! Слава Україні!", - написала Катерина Рожкова.
 
Ранее Прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповідав, что Задля Отримання черговий траншу Україна підвіщіла прозорість та ефективність медичний закупівель, продовжую Впровадження реформи податкової та митної служб, відновіла конкурсної процедури добору на посади державної служби.
 
Нагадаємо, Міжнародний валютний фонд затвердивши Розподіл спеціальніх прав запозичення (СПЗ) на суму 650 млрд долларов для ПІДТРИМКИ Світової економіки. Україна в межах цієї програми загаль получит 2,7 млрд долларов.
 
Україна витрат отрімані від МВФ 2,7 млрд долларов на Подолання НАСЛІДКІВ коронакрізі. Про це ще 3 серпня повідоміла пресслужба ОП з посилання на агентство слова президента України Володимира Зеленського.
 
Коментарі (0)