ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУкраїна нарощує видобуток газу

Україна нарощує видобуток газу

Україна продовжує боротися за газову незалежність. «Укргазвидобування» вже третій місяць поспіль нарощує видобуток природного газу.

ПАТ «Укргазвидобування» вже третій місяць поспіль нарощує видобуток природного газу. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії. 

На підприємстві зазначили, що за результатами 9 місяців поточного року ПАТ «Укргазвидобування» встановило видобуток природного газу на рівні понад 11,3 млрд куб. м.
 
При цьому, у вересні нинішнього року в порівнянні з аналогічним періодом минулого видобуток природного газу збільшився майже на 12 млн куб. м газу з 1,216 до 1,228 млрд.
 
«Це вже третій місяць поспіль, коли компанії вдається перевищити минулорічні показники з видобутку блакитного палива. Так, у липні і серпні компанія збільшила показники порівняно аналогічними періодами минулого року на 25 і 27 мільйонів кубометрів відповідно»,  – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», вчора поставки газу зі Словаччини в Україну досягли рекордних 27,6 млн куб. м на добу. Сьогодні заплановано закачати трохи менше, але при цьому збільшити обсяг поставок палива з Польщі.
 
Коментарі (0)