ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУкраїна не підвищуватиме тарифи на газ для населення

Україна не підвищуватиме тарифи на газ для населення

Україна не має намірів виконувати вимоги Міжнародного валютного фонду щодо підвищення тарифів на газ для населення.

Україна не має намірів виконувати вимоги Міжнародного валютного фонду щодо підвищення тарифів на газ для населення. Про це заявляє прем'єр Микола Азаров.

За його словами, ресурси фонду тепер не є вкрай необхідними для України, крім того прем'єр сподівається, що російські постачальники знизять ціну на природний газ для України.

Прем'єр також оголосив про плани модернізації українського енергетичного сектора та збільшення видобутку власного газу. Микола Азаров наголосив, що в України є можливість розраховуватися за попередніми кредитами МВФ коштами з держбюджету.

«Якщо МВФ погодиться з нашими підходами – отже, програма продовжуватиметься в тому ключі, в якому ми домовилися. Не погодиться – ну що ж, будемо, як то кажуть, далі дивитися на життя оптимістично і продовжувати співпрацю. МВФ чудово розуміє, що в цих умовах, коли світова економіка знаходиться в такій нестійкій стадії, вимагати від України, щоб вона ще більше затягнула паски, і тим самим створила у себе в країні кризові явища, не можна. Таке розуміння у МВФ», - заявив Микола Азаров

Джерело – 5 канал

 
Коментарі (0)