ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїна не відмінятиме потяги до Росії

Україна не відмінятиме потяги до Росії

Залізничне сполучення між Україною та Росією не відміняли. Скасовано лише деякі маршрути російських потягів, які пролягали через територію України. Відтак сполучати сусідні країни будуть 20 поїздів.

Залізничне сполучення з Росією буде забезпечуватись і надалі. Зокрема, цієї зими між Україною та Росією курсуватиме 20 потягів, з яких лише 1 російської залізниці. Про це заявив начальник департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення Ігор Бреус, повідомляє прес-слежба «Укрзалізниці».

Пан Бреус зауважив, що Російська залізниця відмінила лише 4 потяги, які курсували територією України. А потягів для задоволення потреб пасажирів ще вистачає.

«Наявних поїздів між містами Росії та України буде достатньо для повного задоволення потреб населення на перевезення залізничним транспортом, адже наразі пропозиція місць у зазначеному напрямку значно перевищує попит», – зауважив Ігор Бреус.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Урзалізниця» спрямує більше десяти додаткових потягів на зимові свята. Найпопулярнішими виявилися західний та одеський напрямки.

 
Коментарі (0)