ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» призначила додаткові потяги на свята

«Укрзалізниця» призначила додаткові потяги на свята

«Урзалізниця» спрямує більше десяти додаткових потягів на зимові свята. Найпопулярнішими виявилися західний та одеський напрямки.

«Укразалізниця» призначила 12 додаткових поїздів на 135 додаткових рейсів на період новорічних свят. Ще 6 цілорічних потягів здійснять додаткові рейси. Про це повідомляє прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту.

Так, у західному напрямку з Києва курсуватимуть 6 додаткових потягів, з інших міст – 5 поїздів. У одеському напрямку здійснюватимуть рейси потяги №210/209 Миколаїв – Київ та №564/563 Кривий Ріг – Одеса.

«Ажіотаж є лише навколо вільних місць у найбільш популярних поїздах, таких як №91 Київ – Львів, №105 Київ – Одеса та інші», – підкреслюється у повідомленні.

Також «Укрзалізниця» пропонує близько 640 тис. місць на потяги далекого сполучення в період з 25 по 31 грудня.

В цілому, на потяги західного напрямку в наявності 46 тис. вільних місць , у одеському – 44 тис.

«Загалом до роботи в зимовий період Укрзалізниця підготувала понад 3000 вагонів, із них 2583 обладнані системою електрообігріву», - зазначається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, українці відтепер зможуть дістатися до словацької та угорської столиць без пересадок. Так, з Києва до Братислави і Будепешта призначені безпересадкові вагони.

 
Коментарі (0)