ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУкраїна отримала від Польщі 20 вагонів електрообладнання

Україна отримала від Польщі 20 вагонів електрообладнання

Допомога від польських компаній спрямована на відновлення енергетичної інфраструктури

 

Допомога від польських компаній спрямована на відновлення енергетичної інфраструктури. Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на прес-службу Міністерства енергетики.

За даними прес-служби, електричне обладнання, опори для ЛЕП, трансформатори, генератори, силові кабелі, які передали польські компанії за сприяння Польській асоціації передачі та розподілу електроенергії (Polish Power Transmission and Distribution Association), передано до 7 областей України.

Дві перші партії допомоги від польських компаній вже були розподілені та передані операторам систем розподілу у Київській, Одеській, Запорізькій, Луганській, Чернігівській, Миколаївській, Сумській областях. Третя партія зараз очікує розподілу та передачі до регіонів.

"Загалом допомога від польських компаній склала понад 12,5 тисяч одиниць обладнання, включаючи лінійну арматуру, силові трансформатори, генератори резервного живлення, понад 400 залізобетонних опор ліній електропередачі, а також понад 65 км та 7,3 тонн силового кабелю та проводів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, іспанський оператор ГТС Enagas надіслав в Україну необхідне обладнання та матеріали. Це допоможе відновлювати газотранспортні мережі.

 

 

 
Коментарі (0)