ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУкраїна поговорить з Брюсселем про реверс газу

Україна поговорить з Брюсселем про реверс газу

Україна шукає шляхів, як стати незалежною від російського палива. Саме тому уряд обговорює в європейськими постачальниками можливість реверсу газу з Європи. Наступна зустріч представників України та ЄС відбудеться 8 квітня в Брюсселі.

Представники від України відвідають Брюссель, аби з тамтешніми політиками поговорили про реверсні поставки газу. Про це заявив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк на засіданні.

«Міністр енергетики та вугільної промисловості України Юрій Продан, а також глава Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Андрій Коболєв 8 квітня відвідають з робочим візитом Брюссель для обговорення питання реверсних поставок газу в Україну, ми розраховуємо на конкретику», – повідомив Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в уряді намагаються стати максимально незалежними від російського газу. Саме тому в Україні намагаються домовитися з європейськими постачальниками палива. Справа в тому, що 3 квітня російський уряд скасував пільгове мито на газ для України. Це передбачає підвищення ціни на паливо на 100 доларів.
 
Коментарі (0)