ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУкраїна поставила на ТЕС і ТЕЦ майже мільйон тонн вугілля

Україна поставила на ТЕС і ТЕЦ майже мільйон тонн вугілля

У Міненерго навели дані: постачання на українські ТЕС і ТЕЦ енергетичного вугілля з Росії, Південно-Африканської Республіки та Австралії в листопаді 2014 року становили майже мільйон тонн.

Постачання на українські ТЕС і ТЕЦ енергетичного вугілля з Росії, Південно-Африканської Республіки та Австралії в листопаді 2014 року становили 972,2 тис. т. Про це повідомило агентству «Інтерфакс-Україна» джерело в Міністерстві енергетики та вугільної промисловості.

За його даними, в тому числі з Росії в минулому місяці було імпортовано 693,4 тис. т вугілля, з ПАР - 213,7 тис. т, з Австралії - 65,1 тис. тонн.
 
При цьому відвантаження українського вугілля на ТЕС і ТЕЦ країни в листопаді становило всього 210,7 тис. тонн.
 
Таким чином, частка українського вугілля в загальному обсязі його поставок на електростанції в листопаді становила 17,8%, тоді як імпортного - 82,2% (РФ - 58,6%, ПАР - 18,1%, Австралія - 5,5%).
 
У ДТЕК підтвердили, що енергохолдинг законтрактував 90 тис. т вугілля австралійського походження і 240 тис.т вугілля з ПАР.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», НКРЕКП пропонує знизити нічний тарифний коефіцієнт для стимулювання населення використовувати електрику у нічний період.
 
Коментарі (0)