ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУкраїна просить МФО допомогти із встановленням теплолічильників

Україна просить МФО допомогти із встановленням теплолічильників

Урядовці ведуть переговори із міжнародними фінансовими організаціями (МФО) щодо допомоги із реалізацією проекту із встановлення лічильників тепла. В уряді визнали, що самостійно цього зробити не зможуть.
Уряд веде переговори з Міжнародними фінансовими організаціями щодо забезпечення населення лічильниками тепла. Про це заявив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, передає прес-служба уряду.
 
Глава Кабміну зазначив, що самостійно реалізувати програму із встановлення засобів обліку тепла не вдасться.
 
«Зараз я працюю з міжнародними фінансовими організаціями – ми самі цю програму не витягнемо – в тому числі і для того, щоб поставити лічильники для людей на тепло, повністю поставити всі лічильники по газу», - заявив він.
 
Окрім того, він підкреслив, що сусідні країни реалізовували плани з енергоефективності не один рік: «Факт те, що поляки отримували мільярди євро від Європейського Союзу і витратили приблизно 15 років на те, щоб провести свою енергомодернізаці», - сказав він.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, уряд заявляє про підвищення соціальних стандартів вже в цьому році. Втім, умовою для цього є виконання Державного бюджету. Адже наразі фінансових ресурсів не ці цілі немає.
 
Коментарі (0)