ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоУкраїна реалізує низку проєктів із будівництва захищеної від ракетних атак енергоінфраструктури

Україна реалізує низку проєктів із будівництва захищеної від ракетних атак енергоінфраструктури

Україна до кінця цього року реалізує низку проєктів із будівництва енергетичної інфраструктури, яка буде захищена від ракетних атак
Україна до кінця цього року реалізує низку проєктів із будівництва енергетичної інфраструктури, яка буде захищена від ракетних атак, про це повідомив радник прем'єр-міністра Юрій Бойко.
 
"Уже зараз розпочалася реалізація проєктів будівництва захищеної критичної інфраструктури. Зрозуміло, це процес не одного дня, але вже наприкінці року, я впевнений, ми матимемо низку ключових об'єктів, які будуть захищені від ракетних атак", - сказав він у межах дискусії "Енергетична інфраструктура України в умовах війни: паливний фронт та підготовка до нового опалювального сезону", яка відбулася в понеділок.
 

"Це буде один із технічних фрагментів об'єктивної реальності, яка буде нас супроводжувати в завтрашньому дні і з якою асоціюватиметься сама галузь", - додав Бойко. 

 
Коментарі (0)