ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїна, РФ та Білорусь узгодили рух потягів до Криму

Україна, РФ та Білорусь узгодили рух потягів до Криму

Україна, Росія та Білорусь взялися за коригування графіку руху потягів до Криму. Наразі всі нововведення узгоджені. Попередній продаж квитків планується відкрити наступного тижня.

Україна, Росія та Білорусь узгодили графік руху потягів у напрямку Криму. Про це «Україна Комунальній» повідомили в прес-службі «Російських залізничних доріг».

«В рамках наради уповноважених представників залізничних адміністрацій України, Росії, Республіки Білорусь, що відбувся 17-18 квітня 2014 року в Мінську, були опрацьовані пропозиції щодо встановлення загальних розмірів руху пасажирських поїздів у сполученнях зі станціями Криму в графіку руху 2014-2015», – йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, графік руху на 2014-2015 роки вже був розроблений, і необхідність його коригування виникла внаслідок появи додаткових пунктів у повідомленні з Кримом для проведення прикордонних і митних операцій. «Додаткові прикордонно-митні операції передбачають більш пізнє прибуття поїздів, що прямують транзитом через Україну на кінцеві пункти Криму і більш ранній їх відправлення. Попередній продаж квитків планується відкрити наступного тижня. Робота за узгодженням розкладу між російськими, українськими та білоруськими залізницями буде вестися в максимально стислі терміни, і про подальше відкриття продажу квитків пасажири будуть своєчасно проінформовані», - пообіцяли в російській компанії.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 27 травня «Укрзалізниця» призупинила попередній продаж квитків у Крим. Це пов'язано з неузгодженістю графіків «Укрзалізниці» і самопроголошеної «Кримської залізниці».

 
Коментарі (0)