ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники не продаватимуть квитки в Крим наперед

Залізничники не продаватимуть квитки в Крим наперед

«Укрзалізниця» призупинила попередній продаж квитків у Крим. Це пов'язано з неузгодженістю графіків «Укрзалізниці» і самопроголошеної «Кримської залізниці».

З 27 травня 2014 року тимчасово призупинено попередній продаж квитків. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

«У зв’язку з корегуванням розкладу руху поїздів самопроголошеним підприємством «Кримська залізниця» у графіку на 2014-2015 роки самостійно, без погодження з «Укрзалізницею», було прийнято рішення тимчасово призупинити з 27 травня попередній продаж квитків на поїзди до півострова. Продаж квитків не здійснюється, як на внутрішньодержавні, так і на міжнародні поїзди, що курсують територією України», – йдеться в повідомленні.
 
Як зазначають залізничники, корегування графіку руху пасажирських поїздів на 2014-2015 роки викликане неузгодженістю розкладу руху поїздів між Кримом і територією материкової України. Також є потреба перегляду графіку руху через значне зниження пасажиропотоку та введення додаткових зупинок для проведення контрольних операцій.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у  Росії допускають, що курсування потягів між материковою частиною України та Кримом може бути призупинено. В «Російських залізницях» зазначили, що це явище тимчасове.
 
Коментарі (0)