ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУкраїна відновить постачання води у напрямку окупованого бойовиками Луганська

Україна відновить постачання води у напрямку окупованого бойовиками Луганська

Україна відновить постачання води у напрямку окупованого бойовиками "ЛНР" Луганська, повідомили у Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб
Україна відновить постачання води у напрямку окупованого бойовиками "ЛНР" Луганська, повідомили у Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.
 
Міністерство повідомляє, що вперше майже після року перемовин в рамках Тристоронньої контактної групи запрацював механізм розрахунків за водопостачання на окуповану територію Луганської області.
 
«6 січня 2017 року комунальному підприємству Попаснянський районний водоканал було сплачено частину боргу у сумі 10,5 млн грн за водопостачання на непідконтрольну уряду України територію Луганської області», - говориться у повідомленні Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.
 
За даними відомства, гроші, отримані за борги «ЛНР», Попаснянський водоканал направить на погашення заборгованості перед Луганським енергетичним об'єднанням, яке у свою чергу знову зможе подати електроенергію на Попаснянський водоканал.
 

Гендиректор ЛЕО Володимир Грицай у коментарі Громадському радіо повідомив, що напередодні підприємство отримало від водоканалу майже 6 млн грн в рахунок боргу за електроенергію. За його словами, на сьогоднішній день заборгованість Попаснянського водоканалу за електроенергію становить 122-123 млн грн. 

 
Коментарі (0)