ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУкраїна збільшила імпорт європейського газу

Україна збільшила імпорт європейського газу

Україна збільшила обсяг імпорту газу з Європи. Найбільше «блакитного» палива надходить по словацькому коридору - 34,9 млн кубометрів.
Україна збільшила добовий обсяг імпорту газу з Європи на 24%. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив керівник прес-служби «Укртрансгазу» Максим Білявський.
 
«За попередню добу (16 січня - ред.) з території Європи для потреб України було імпортовано 36,3 млн кубометрів природного газу. Зокрема по словацькому коридору: 34,9 млн кубометрів», - написав пан Білявський.
 
За його словами, днем раніше обсяги добових надходжень газу з країн ЄС складали (SK+HU): 29,3 млн кубометрів.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Нафтогаз» уклав контракти на придбання більше 1,5 млрд куб. м природного газу у європейських постачальників. Максимальна ціна за 1 тис. куб. м складає 211 дол. Загалом, визначено 5 постачальників, які запропонували найвигіднішу ціну.
 

 

Многие люди сталкиваются с вопросом разделения имущества. Истоки данного вопроса могут быть разные. Юрист по наследственным вопросам и спорам поможет Вам в этом. Более детально ознакомиться с предлагаемыми услугами от квалифицированных специалистов можно на сайте lawyer-nikolaev.ru.

 
Коментарі (0)