ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУкраїна збільшила видобуток газу

Україна збільшила видобуток газу

ПАТ «Укргазвидобування», що забезпечує близько 75% загального видобутку газу в країні, збільшило промисел «блакитного» палива.

За 7 місяців нинішнього року ПАТ «Укргазвидобування» встановило видобуток природного газу на рівні 8,8 млрд куб. м. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укргазвидобування».

«При чому, цьогоріч у липні компанії вдалося збільшити показники в порівнянні аналогічним періодом минулого року на 25 мільйонів кубометрів: з 1,257 мільярдів (у липні 2013) до 1,282 мільярдів кубометрів (у липні 2014)», – відзвітували в компанії.
 
У компанії зазначили, що якщо ж прослідкувати динаміку останніх місяців, то видобуток природного газу ПАТ «Укргазвидобування» зріс у липні порівняно з червнем на 33 млн. куб. м: з 1,249 млрд. до 1,282 млрд. куб. м.
 
Стабільним у червні-липні залишився також рівень видобутку нафти і газового конденсату – по 42,7 тис. т протягом обох місяців.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у «Нафтогазі» розповіли про фінансове становище компанії. За даними НАКа, наразі заборгованість нарощують ПАТ «Полтаваобленерго», ПАТ «Київенерго», ПАТ «Енергомашспецсталь».
 
Коментарі (0)