ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГУкраїнці намарне хвилюються за ЖКГ

Українці намарне хвилюються за ЖКГ

Життєзабезпечення країни забезпечується у штатному режимі. Всі комунальні, дорожні та рятувальні служби, а також енергетики працюють, тому в українців немає підстав хвилюватися за ЖКГ.

В Україні всі комунальні, дорожні та рятувальні служби, а також енергетики працюють у штатному режимі і станом на 22 лютого жодних збоїв в комунальній сфері не зафіксовано. На цьому наголосив Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул, - повідомляє прес-служба Мінрегіону.

«У будинки українців безперебійно подається тепло, газ, електрика та вода, рятувальники оперативно надають допомогу людям. За завданням Уряду Мінрегіон постійно координує роботу підприємств та служб комунального обслуговування з тим, щоб забезпечити їх сталу роботу», - наголосив Олександр Вілкул.

Він нагадав, що завтра, 24 лютого, відбудеться всеукраїнська селекторна нарада з питань забезпечення сталої роботи систем життєзабезпечення. В нараді візьмуть участь керівники профільних міністерств та керівники регіонів.

«Кожен має виконувати свої професійні обов’язки за будь-яких обставин. Не можна допустити жодних збоїв у роботі комунальних службі», - сказав Олександр Вілкул.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, за словами Віце-прем’єр-міністра Юрія Бойка, співробітники держустанов та відомств, в управлінні яких перебувають об’єкти енергетики та державні промислові підприємства, продовжують виконання своїх функціональних обов’язків.

Окрім того Україна повністю забезпечуватиме виконання взятих на себе зобов’язань щодо безперебійного та безаварійного транзиту газу та постачань електроенергії до кінцевих споживачів у країнах ЄС та Митного Союзу.

 
Коментарі (0)