ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУкраїнці помітно збідніли на карантині

Українці помітно збідніли на карантині

Близько 57% жителів України помітно збідніли за період карантину, який був введений на території нашої країни в березні поточного року

 

Близько 57% жителів України помітно збідніли за період карантину, який був введений на території нашої країни в березні поточного року. Такі результати були оприлюднені після дослідження, виконаного соцплатформою Liberty Report.

Якщо говорити про причини такої ситуації, то чверть з усіх тих, хто збіднів, говорять про коронакризу. Їх близько 24%, до бідності призвели такі фактори, як втрата роботи й неможливість знайти нову протягом тривалого періоду, хвороби та їх лікування, проїдання так званої фінансової подушки.

Цікаво, що фінансово легше жителям сіл — у них є підмога у вигляді вирощеного врожаю, хоча в поточному році погода також створювала масу перешкод на цьому шляху.

Раніше повідомлялося про те, що українцям будуть перераховувати тарифи щомісяця. У Міністерстві розвитку громад і територій України розповіли про те, що найбільш актуальними питаннями для українців в умовах опалювального сезону залишається щомісячне зростання вартості природного газу для підприємств теплопостачання і тарифна політика у сфері теплопостачання.

 

 

 
Коментарі (0)