ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетика«Знедолених» аваріями українців побільшало

«Знедолених» аваріями українців побільшало

Негода вже другий тиждень поспіль тримає Південь України без електропостачання. Лише протягом останньої доби було знеструмлено більше 100 населених пунктів, але роботи по відновленню електрики тривають.

Протягом останньої доби було знеструмлено 102  населених пункти. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.

Зокрема, без світла залишились жителі 31 н.п. у Миколаївській області, у Одеській – 48 н.п., Херсонській – 20 н.п., АР Крим – 3 н.п.

В АР Крим внаслідок знеструмлення населених пунктів не працює 8 котелень - не опалюються 8 шкіл, 5 дитячих закладів, учбовий процес тимчасово призупинено, в школах та садочках - вихідний. Вже завтра ремонтно-відновлювальні роботи планують завершити. В інших регіонах - відключення бюджетних установ від теплопостачання  відсутні.

До прибирання снігу та розчищення доріг і вулиць в населених пунктах протягом останньої доби залучили 3660 одиниць техніки, використали 25,81 тис. тонн піщано-сольової суміші.

Нагадаємо, станом на 3 лютого в Україні було знеструмлено 178 населених пунктів у 8 регіонах. 

 
Коментарі (0)