ГоловнаНовини ЖКГСтатистикаУкраїнці заборгували за ЖКП 69 млрд гривень

Українці заборгували за ЖКП 69 млрд гривень

Станом на кінець березня заборгованість українців з оплати житлово-комунальних послуг знизилася до 69,2 млрд. грн. або на 0,3% в порівнянні з показником лютого

Станом на кінець березня заборгованість українців з оплати житлово-комунальних послуг знизилася до 69,2 млрд. грн. або на 0,3% в порівнянні з показником лютого.

Про це повідомили в Держстаті.

Так, заборгованість населення з оплати за природний газ склала 32,2 млрд. Грн., За централізоване опалення та гарячу воду - 22,4 млрд. Грн., За утримання будинків, споруд та прибудинкових територій - 4,5 млрд. Грн., за централізоване постачання холодної води і водовідведення - 3,4 млрд. грн., за вивезення твердих побутових відходів - 0,7 млрд. грн., за поставку електроенергії - 6 млрд. грн.

Середні нарахування за житлово-комунальні послуги, з урахуванням електроенергії (з розрахунку 150 кВт / год), на одного власника особового рахунку в березні 2019 року склали 2296,5 грн.

При цьому в березні 2019 року населенням країни за житлово-комунальні послуги було сплачено 18 млрд. грн., За поставку електроенергії - 4 млрд. грн.

 

 
Коментарі (0)