ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУкраїнці заживуть за «європейськими» тарифами з травня

Українці заживуть за «європейськими» тарифами з травня

Перше підвищення на житлово-комунальні послуги українці відчують вже з першого травня. Окрім того, уряд має намір розтягнути зростання тарифів до 2017 року.

Уряд планує підвищувати тарифи на житлово-комунальні послуги для населення з 1 травня 2014 року. Про це повідомив Міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Продан, - передає УНН.

«До середи місія МВФ ще працюватиме, ми обговорюємо умови. Перше підвищення тарифів для населення буде не раніше 1 травня, тому що технологічно це раніше зробити неможливо», - зазначив він.

Пан Продан підкреслив, що підвищення буде поетапним, і зараз обговорюється можливість розтягнути ці етапи підвищення до 2017 року.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, українська сторона підписала з ЄС політичну частину Угоди про асоціацію. При цьому зауважимо, підписаний документ визначає лише теоретичні аспекти співпраці.

Другу економічну частину Угоди, зі слів Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, планується підписати після президентських виборів.

Нагадаємо, позачергові вибори Президента в Україні пройдуть 25 травня поточного року.

 
Коментарі (3)
Sergiy
24 Березня 2014 p. 15:20
Хтось щось зрозумів?
Sergiy
24 Березня 2014 p. 15:28
Я ні! Міністр енергетики коментує тарифи на ЖКП.Хоча НКРЕ, яке курує Міненерго встановлює тарифи на газ та ел.енергію.На послуги ЖК тарифи встановлюють місцеві органи - Мінрегіон мовчить.Тарифи на теплову енергію та воду встановлює НКРКП та малу частину місцеві органи - мовчать.Чи можливо так зрозуміли журналісти.?
Мария Цатурян
24 Березня 2014 p. 15:41
Пане Сергію, журналісти зрозуміли все вірно. Інше питання у тому, що в нас тарифоутворенням займаються всі, хто тільки може, і посадовці уряду, і навіть народні депутати. А чи знають вони, що не зовсім сфера їхньої компетенції - не знаю. Мінрегіон не мовчить також. Найближчим часом читайте інтерв'ю У.К. з новопризначеним головою відомства